Καλώς ήλθατε στο χώρο μελών!

 

Για προϊόντα που βρίσκονται στις αποθήκες μας η παράδοση γίνεται σε 2 έως  5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας. Η ακριβής ημερομηνία παράδοσης ορίζεται από τον αρμόδιο υπάλληλο της εταιρείας μας.

Τα προϊόντα κατόπιν παραγγελίας παραδίδονται στον πελάτη το πολύ σε 15 εργάσιμες ημέρες κατόπιν συνεννόησης.Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν  μπορεί να εκτελεστεί για διάφορους λόγους (έλλειψη κωδικού , απεργίες κα ) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να έχεται πλήρη εικόνα του προβλήματος .

Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα μας Παναγούλη 84  στη Λαρισα  , χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παράδοση. Το ωράριο λειτουργίας έχει ως εξής   Δευτέρα έως Σάββατο 08:00-14:00  και   Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή  17:30-21:00 


Για την υπόλοιπη Ελλάδα

1) Αποστολή με ΑCS


 α) Τα έξοδα αποστολής είναι 5€


 β) Τα έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 80€  είναι δωρεάν


 *Σε περίπτωση που διεύθυνση παράδοσης είναι σε δυσπρόσιτη περιοχή η παραγγελία σας θα μένει στο πλησιέστερο γραφείο της ACS και η παραλαβή τους θα γίνεται από εκεί .Επίσης γίνεται και απευθείας στον χώρο σας ακόμα και σε δυσπρόσιτη περιοχή με  τα έξοδα αποστολής να προσαρμόζονται ανάλογα .2) Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος, συμφέρει η αποστολή της παραγγελίας με πρακτορείο μεταφορών είτε της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης με εμάς εταιρείας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.


*Σας ενημερώνουμε ότι με τον ανωτέρω τρόπο αποστολής:

α) δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή και θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

β) η παραλαβή των εμπορευμάτων γίνεται από τις αποθήκες του αντίστοιχου πρακτορείου μεταφορών.

γ) Για αγορές άνω των 100€ η αποστολή γίνεται δωρεάν.

 

Copyright © 2021 Lampcenter.gr   | 
Καλάθι Αγορών 0
Προσθέσατε / Αφαιρέσατε προϊόντα ;  
Ελάχιστη παραγγελία: 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο